Top news

Dit natuurgebied werd ook de naamgever voor het etablissement, Duinen Zathe hetgeen vrij vertaald Duinen Boerderij betekent. Duinen Zathe, appelscha, bekijk nog meer dagje uit aanbiedingen voor Duinen Zathe bij onze..
Read more
Je sluit de dag af met een hapje in een van de sfeervolle restaurants in het park. Kortingscodes voor webwinkels zoals Toverland Geldig t/m december 2018 Op je ticket krijg je..
Read more

Kortingscode 247 parking 2017


kortingscode 247 parking 2017

waar ik de auto had geparkeerd. Niemand heeft 's-morgens vroeg even gezegd, waar de auto wel gezet kon worden, niemand heeft gevraagd of ik de autosleutels in wilde leveren (had ik beslist gedaan!). Zorg voor betere plekken, betere bewegwijzering, mensen die zeggen, waar je je auto wel of niet mag zetten en bij twijfel, vragen of de autosleutels ingeleverd kunnen worden. Hadden djurs sommerland korting jullie verwacht, dat ik tussentijds terug zou komen om de auto weg te zetten vanuit Griekenland? Ze zeggen weleens 'klant is koning maar bij 247 Parking gaat het blijkbaar om zo goedkoop mogelijk geld te genereren op een braak liggend terrein, dat gelukkig dan nog wel wordt beveiligd door camera's.

Daar moeten jullie zelf wat aan doen en duidelijkere instructies (b.v. Frank Sprenger,.20 uur dd 27 april, al hele lange tijd moeten wachten op groep, die auto's op het pad voor het gebouwtje hadden gezet. Ik snap zijn frustraties, dat mensen wel 3 uur moesten wachten om hun auto te kunnen krijgen, maar om dan te zeggen of ik wel 'goed bij mijn hoofd was' of dergelijke taal en geheel uit zijn plaat te gaan, gaat toch wel erg ver.

247Parking - Reserveer online uw parkeerplekkortingscode 247 parking 2017

Fitforme kortingscode

Ook naar jullie eigen aandeel kijken. Bij parkeren vd auto's globale plattegrond van het totale parkeerterrein. De plekken om neer te zetten zijn ten eerste niet duidelijk, auto's staan schuin en in rechte lijn geparkeerd en soms schots en scheef. Ik mag de auto op een verkeerde plek gezet te hebben, het is nooit mijn bedoeling hobea kortingscode geweest om andere mensen te duperen en al eerder gezegd, had mij dat 's-morgens vroeg dan even gevraagd, dan had ik zo de autosleutels overhandigd, maar om zo geschoffeerd. Bij aankomst om de auto op te halen, ging medew. Eindelijk kon ik er ook langs en niemand had gezegd, waar ik wel of niet de auto mocht zetten. Jullie hoeven ons niet terug te bellen op onze telefoon nummers, voortaan parkeren wij hem wel bij een andere parkeerorganisstie, ook iets dichter bij Schiphol.

Aangeven, dat je daar je auto Niet mag parkeren en met Groen, dat je daar ten alle tijden je auto neer mag zetten en Oranje, dat je dat dan achteraf bij parkeren, dat door moet doorgeven aan medew. Al helemaal uit zijn dak tegen mijn EEG's en later tegen mij. Ik zag een verticale rij en heb hem daar tussen gezet. En met Rood.v. Als je je eigen frustraties gaat botvieren op je eigen klanten, dan ben jezelf niet erg professioneel bezig!


Sitemap