Top news

Voer het nummer van de cadeaubon in bij "Code invoeren". Vernieuwde Seal, het verwerkingsadvies voor lakken op waterbasis is nat in nat aanbrengen om eventuele aanzetten te voorkomen. Belangrijk is de..
Read more
Ontdek, bekijk alle accommodaties, center Parcs Nieuws. Waarom kan ik geen e-ticket aanmaken? Deze inhoud is vervolgens toegankelijk zonder internetverbinding. Speciale Aanbiedingen zijn niet combineerbaar en kunnen niet worden opgespaard voor..
Read more

Hoe kan ik meereizen met 40 korting


hoe kan ik meereizen met 40 korting

35 minuten geldig, waardoor u op de terugreis de kaart nog een keer zal moeten opladen. Hoe werkt de samenreiskorting op de Ov-chipkaart? Sinds moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting wil reizen, gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij. Samenreiskorting heeft in het systeem een hogere prioriteit dan abonnementen. Doordeweeks, van maandag t/m vrijdag, kan de Samenreiskorting alleen buiten de spits gebruikt worden. De medereizigers moeten wel in dezelfde klasse zitten als de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting. Laad dan het meereis reisproduct op, zodat u van de korting gebruik kunt maken.

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatiehoe kan ik meereizen met 40 kortinghoe kan ik meereizen met 40 korting

Ik heb een 40 kortings abonnement, hoe kan mijn partner dan met korting meereizen?ik zie online geen optie om te kiezen voor een kaartje. Hoe kan mijn partner meereizen met 40 korting via mijn. Hoe kan u 40, meereiskorting krijgen met de Ov-chipkaart?

Hi, Ik heb een 40 kortings abonnement, hoe kan mijn partner dan met korting meereizen?ik zie online geen optie om te kiezen voor een kaartje met 40 korting en bij de kaartautomaten op het station ook niet. Een anonieme OV-chipkaart kan gekocht worden bij een servicebalie of bij een kaartautomaat met het blauwe bord/bolle buik (zie deze pagina ). Natuurlijk is dit gewoon mogelijk met de Ov-chipkaart, maar dan dienen wel de onderstaande stappen worden gevolgd. Samenreiskorting 1 houdt in dat een treinreiziger. Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? Dit is nodig omdat de Ov-chipkaart anders niet weet of hij met korting mag reizen.

Hoe kan iemand met korting met mij meereizen? Hoe kan mijn partner meereizen met 40 korting via mijn Samenreiskorting op Ov-chipkaart Samenreiskorting : Profiteer met z n allen van én NS-abonnement


Sitemap