Top news

Je krijgt als nieuwe klant 75 fotoafdrukken 10x15 cm gratis bij Pixum. Vaderdag en Moederdag, voor de eerste communie, maar ook voor kindercadeaus. Bij Pixum vind je een wereld aan mogelijkheden..
Read more
To goedkope kaartjes maken include tracked changes. Discounts average 3 off with a salt lake express promo code or coupon. To make a pdf file from only some of the pages..
Read more

Kapitein haak leidschendam korting


kapitein haak leidschendam korting

naar de gezellige sfeer van de feestdagen? Foto's kan je blijven inzenden tot het einde van de zomervakantie, zondag 26 augustus. De keuze is reuze! In het airco gekoelde restaurant of buiten op het terras genieten met het hele gezin bij Haak. Dat wordt een top dag. Hier is het tweede voorproefje van alle vakantie gezelligheid!

Als hekkensluiter staat de 8-mansformatie Legacy of Santana op het podium. Hier is alweer het derde voorproefje van al het vakantieplezier! Deze allereerste editie vindt plaats op zaterdag van 11:00 tot 21:00 op het Dobbe-eiland in Zoetermeer en is gratis toegankelijk voor jong en oud. De vakantie is al weer bijna voorbij. Wat een leuke foto's! Trek gekregen na een dagje strand?

Mediterraans Festival Evento MediterrĂ¡neo brengt Spanje dichterbij! Groetjes en geniet van het mooie weer. 50 korting op elk kindermenu! Dat is wat je krijgt van deze actiondeal kortingscode zes ruimschoots ervaren enthousiaste top-entertainers! Het eerste-vakantie-dag-festival met Spanje-beleving! Dus heb je geen zin om je barbecue aan te steken? Zien wij jou vanavond? En de toegang is gratis! Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Yes, het is weekend! Komen jullie gauw langs?

Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Restaurant Kapitein Haak. Vrijdag 29 juni, tussen 21:00 en 24:00, organiseert Haak de tweede editie van d muzieksensatie: 070 Live. Dat belooft een gezellig avondje met een hoog swing-gehalte te worden. Naast heerlijk uit eten kan je bij Haak ook maandelijks genieten van bekende regionale bands, artiesten en aanstormende talenten. Kapitein Haak geeft alle kinderen op zondag 50 korting op een kindermenu.

60 plus korting bij ns
Korting ameland


Sitemap