Top news

Tenslotte is er 25 korting op fotocadeaus, zoals kwartetten, kalenders en puzzels. Daarom hebben wij naast meer dan 1500 andere webshops in Nederland op onze website met een ruim aanbod..
Read more
Exclusief voor members, voor iedereen die nog meer van korting houdt! Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of een bijvoorbeeld gratis kop koffie op..
Read more

Pallas athene almere kortingsbonnen


pallas athene almere kortingsbonnen

worden door alle volwassenen aan de tafel. This feature is not available right now. Gemiddelde cijfer 10 /10 Eten 10 Service 10 Decor 10 Top eten top bediening Gemiddelde cijfer 8,5 /10 Eten 8 Service 10 Decor 8 Gezellig en goede service Gemiddelde cijfer 10 /10 Eten 10 Service 10 Decor 10 Dit restaurant geeft je een goed. En dat is een culinaire hoogstand! Gemiddelde cijfer 9,5 /10 Eten 10 Service 8 Decor 10 Heerlijk, betaalbaar en ruim genoeg. Vrijdag tot en met zondag: 32,50. Gemiddelde cijfer 8,5 /10 Eten 8 Service 8 Decor 10 Er waren wat technische problemen maar ze deden alles wat ze konden om dat op te lossen. Gemiddelde cijfer 6,5 /10 Eten 8 Service 4 Decor 6 Ontvangst naar mijn mening een beetje te amicaal. Mijn vleesschotel was ook ruim voorzien met vleessoorten van een uitstekende kwaliteit die door de keuken met de perfecte timing waren bereid waardoor al het vlees nog lekker sappig was. Naast onze verse gerechten hebben wij een uitgebreide en exclusieve wijnkaart voor u samengesteld. Je bestelling staat snel op tafel, ook als het druk is!

De boss sushi kortingsbonnen, Kortingsbonnen parfumerie, Movie park kortingsbonnen,

Het viel ons op dat het geluid goed gesoleerd was. Vriendelijke eigenaars en personeel. Gemiddelde cijfer 9,5 /10 Eten 10 Service 10 Decor 8 Heel goed en gezellig goede en vriendelijke bediening vraag wel bij reservering als met twee personen bent dat je niet het tafeltje naast de toiletten krijgt heel vervelend daar gaat de hele avond de deur. Gemiddelde prijs,1 /10 204 recensies, uitmuntend 9,1 / 7 12, eten 9,3, service 9, decor 8,8, nLAlle talen. Gemiddelde cijfer 10 /10 Eten 10 Service 10 Decor 10 Een echte aanrader als je een liefhebber bent van de Griekse keuken. Pallas, athene, de godin van de hemel, staat voor de volmaakte en vooral pure goddelijke ingredinten waarmee we onze gerechten bereiden. Het eten was heerlijk en genoeg. De visschotel van tafelgenote gaf de indruk of de zee was leeggevist zoveel heerlijk bereidde vissoorten lagen er op haar bord. De voorgerechten en exclusieve vlees- en visgerechten zijn vers voor u gemaakt. Wij serveren een dagelijks een gevarieerd menu met als welkom de traditionele ouzo. Laat u verrassen door onze traditionele Griekse smaken en vergeet even dat u in Nederland bent. Gemiddelde cijfer 8 /10, eten 8, service 8, decor 8, was helemaal oké.pallas athene almere kortingsbonnen

Daar ligt ook de basis van onze keuken: we koken met verse ingredinten die we tot hun recht laten komen door ze niet onnodig te bewerken.
Maandag tot en met donderdag: 28,50 Vrijdag tot en met zondag: 32,50.
Let op: Het menu moet gekozen worden door alle volwassenen aan de tafel.
Pallas Athene Almere, Almere -Stad, Netherlands.
1,731 likes 195 talking about this.


Sitemap