Top news

De bakermat van de beurs. Het Historisch Nieuwsblad kent zij de boeken en auteurs. Meer info en contactgegevens, als resultaat van een actieonderzoek in het kader van het Vlaams Mantelzorgplan, werd..
Read more
En bij de Delftse molen roetsjen kinderen vliegensvlug naar beneden over de spiegelgladde sleebaan. Walibi Holland: 7,- korting voor max 5 personen. Postcode Loterij kunnen we de wereld een beetje mooier..
Read more

Kortingskaarten wunderland kalkar


kortingskaarten wunderland kalkar

In Kernie's Jungletown kunnen de kinderen in een nagebouwd Junglelandschap de hele dag overdekt ravotten. Zelfs het parkeren is bij ons gratis! Een all-in arrangement is al te boeken voor maar 56 euro per persoon per nacht. Ook bij slecht weer valt er genoeg te beleven in het familiepark. Bekijk nog een andere Aanbieding Wunderland Kalkar.

Kalkar wunderland korting, Wunderland kalkar 50 korting,

Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Ouderen, voor de "ouderen" is er een spectaculaire klimwand van maar liefst 45 meter hoog en Adventure Plaza waar tegen betaling van een toeslag kan worden gereden met karts. Attracties, kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar biedt meer dan 40 verschillende attracties voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud, waaronder een achtbaan, de 58 meter hoge "Vertical Swing een wildwaterbaan, een zweefmolen en nog veel meer. Geniet met het hele gezin van Wunderland Kalkar. En alsof dat nog niet genoeg is, valt er ook nog eens flink wat te ontdekken én te doen in de omgeving. Bijvoorbeeld van 1001 leuke, spannende, boeiende, snelle, gekke en sportieve attracties. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Het bijzondere aan Kernie's Familiepark is dat de attracties, frietjes, ijs, frisdrank, koffie en thee bij de entreeprijs zijn inbegrepen. De countdown deals voor Wunderland Kalkar zijn weer begonnen dus je kunt er nu extra goedkoop pixum kortingscode fotoalbum heen met deze aanbieding Wunderland Kalkar.


Sitemap