Top news

Je hoeft echter niet per se gebruik te maken van de barcodescanner. Lecker und sättigend, können sie helfen, das Verlangen nach ungesunden Süßigkeiten zu stoppen und stattdessen gute Nähstoffe bereitzustellen. Protein..
Read more
Biedgeschiedenis: Er zijn nog geen bieders Bekijk meer biedingen. Vanaf het moment dat je de deur open doet is het alleen nog maar jullie twee. De suites zijn voorzien van alle..
Read more

Studenten ov korting meereizen bus


studenten ov korting meereizen bus

het nachtnet van de bus ; Thalys en Eurostar. Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding. Is er nu net geen handige verbinding naar jouw opleiding? Neem ze dan eens een dagje voordelig mee: met je studentenreisproduct kun je drie vrienden het hele weekend én doordeweeks.00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein. Het Studentenreisproduct vraag je aan bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Voor reizen met Intercity direct is een toeslag verplicht active tab. OV -chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Checkt hij/zij tussen.00.00 uur en tussen.30 uur.30 uur, in de weekenden en op feestdagen, dan wordt de korting op de treinrit automatisch gegeven. Om gebruik te kunnen maken van samenreiskorting, moet u, zoals de naam al zegt, samen reizen.

Studenten ov 40 korting medereizigerstudenten ov korting meereizen bus

Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. Zie deze pagina voor meer informatie. Vraag m aan via. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting. Samen met je kortingsbon the spice of life vrienden je nieuwe studentenstad verkennen? Als je in Nederland een (deel van je) traject reist met. OV -buitenland ontvangt, vanaf is het studentenreisproduct er ook voor minderjarige mboers. Zo ga je te werk: jouw medereiziger kiest vr het inchecken bij de automaat de knop Samenreiskorting. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Ik heb mijn studenten, oV te laat gekoppeld, dus ik moet deze week mijn reiskosten zelf betalen. Heb je een vouwfiets? Hiervoor hebben zij alleen een anonieme of persoonlijke.

Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Waar is het studentenreisproduct geldig (en waar niet Met je studentenreisproduct kun je gratis of met korting gebruikmaken van: alle treinen, zowel van NS als van de regionale spoorvervoerders; alle reguliere bussen, trams, metros en waterbussen; de meeste buurtbussen. Dan kun je altijd nog je fiets mee nemen.


Sitemap