Top news

Een bepaald percentage korting vanaf een bepaald aankoopbedrag. Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. Klik hier voor..
Read more
Houd jij van een super zacht dekbedovertrek? En waar u normaal gesproken zon twintig euro betaalt voor én boxershort van de tennis- en modegod, krijgt u er vandaag vijf voor nog..
Read more

Openluchtmuseum arnhem openingstijden winter


openluchtmuseum arnhem openingstijden winter

zondag geopend, van.00 -.00 uur. Tot die tijd alleen geopend als wandelpark. Inloggen, e-mail, wachtwoord, pagina aanmaken. Nieuwsbrief, volg ons, via onze social mediakanalen, blijf op de hoogte. Alle -Bedrijf of verenigingFamilie en onderwijsMBO/HBO/WOSpeciaal onderwijsTrouwen. Ga naar je museumpagina, inloggen, e-mail, wachtwoord. Bekijk hier het BO-arrangement. Of glij samen van de spectaculaire sleebaan. In Nederland werden vroeger tijdens het Sint-Nicolaasfeest markten en kermissen gehouden. Alle met hoeveel personen kom je?

Uitgelicht, mijn museumpagina, nee, afhankelijk van weersvoorspelling en verwachting bezoekersaantallen zijn sommige gebouwen en horecalocaties gesloten. Lees meer, museum Huis Doorn is tot het landelijke Canonnetwerk toegetreden en presenteerde drie topstukken. Dompel je onder in de winters van vroeger.

Openingstijden, zoek groepsaanbod, met welk gezelschap kom je? Tot en met is het museum geopend. Op maandagen is het gehele museum gesloten. In de winterperiode is het museum geopend van 8 december 2018 tot en met Op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is het museum gesloten. Bekijk hier het VO-arrangement, collectie online: Al vanaf de middeleeuwen zijn er vieringen rond de heilige Nicolaas geweest. Dagdeel - Alle -OchtendMiddagAvond, prijs per persoon - Alle. Beleef de winter, de Canon van Nederland trakteert scholieren op een indrukwekkende, interactieve presentatie, bestaande uit 50 Canonvensters uit de Nederlandse geschiedenis. Gebouwen in het museumpark zijn tot en met 7 december 2018 gesloten. In het Nederlands Openluchtmuseum kun je vanaf 8 dec het Winterprogramma volop beleven. Bekijk nu de thema pagina, met items uit onze collectie.

In de collectie van het Openluchtmuseum bevinden zich ongeveer 170.000 voorwerpen waaronder boerenwagens, woningtextiel, streekdracht en speelgoed. Kom in de winter schaatsen op onze ijsbaan van bijna 1000 m2! . In een speciaal programma ontdekken de leerlingen de canonvensters. In het Openluchtmuseum heeft elk seizoen een eigen karakter.


Sitemap