Top news

Een bepaald percentage korting op jouw aankoop. En natuurlijk vind je deze allemaal op! Kijk hier hoe jij kans maakt op onze studiebeurs. Maar als je ├ęcht wilt helpen, meld..
Read more
Het is de goedkoopste mogelijkheid op dit moment. Bij de maaltijdboxen ontvang je namelijk een breed scala aan recepten om uit te proberen. De recepten zijn simpel en duidelijk. Allemaal heel..
Read more

Meerdal zwemmen korting


meerdal zwemmen korting

dagen per week shoppen in de Fashion Store en Toys Souvenirs; sportactiviteiten zoals klimmen, boogschieten, bowlen, waterfietsen. Oosters of toch liever Italiaans? Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen. Let op: dit arrangement is niet geldig op feestdagen. Bijv.: Dagarrangement op De Eemhof, zwemmen van.00 -.00 uur en aansluitend diner in het Market Restaurant. (Belgium Erperheidestraat 2, 3990 Peer, Belgi met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Reserveer NU UW zwemticket! Elke dag is er een gevarieerd buffet met verschillende schotels en kun jij hier binnenlopen voor een uitgebreid themabuffet in stijl.meerdal zwemmen korting

Wist jij dat je ook voor n dagje naar Center Parcs kan komen?
Zwemmen in de Aqua Mundo en 's avonds dineren in een van onze restaurants.

Theater korting amsterdam, Pallas athene almere kortingsbonnen, Dirk autowas korting, Sauna het friese woud korting,

Een gezonde salade, sappig vlees en verse vis van grill tot wok? In het Market Restaurant kun jij onbeperkt genieten van een heerlijk drie gangen buffet. Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten ( 29,50 per telefonische boeking en 27,50 per internetboeking). Correspondentie kunt u richten aan: of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, Belgi). V erdere informatie vind je op de "dagje"-sites van het park van je keuze. De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, een superlange glijbaan, de weldaad van het kruidenbad, stroomversnelling, golfslagbad en voor de allerkleinsten is er het veilige Kinder-doe-bad/Peuterbad voor heel veel waterpret. Een dagje zwemmen bij Center Parcs Het Meerdal is alles wat je van een heerlijk dagje uit verwacht! De ruime keus aan heerlijkheden maakt dit buffet ook prima geschikt vegetarische gasten. 2018 Center Parcs Europe.V. Entree voor n van de subtropische zwemparadijzen 'Aqua Mundo' van Center Parcs. Betaal niet te veel voor Subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen en profiteer van korting! Klik om de korting voor Subtropisch zwemparadijs Mosaqua.

Aqua Mundo De Huttenheugte - Center Parcsmeerdal zwemmen korting

55 korting landal, 40 korting uitrekenen, Sweet jewellery korting,


Sitemap