Top news

1925 Magini fotoboek 20 pagina's nu slechts 1,00! Verzamelt kortingen, kortingscodes en acties van vele Nederlandse Foto aanbieders. Je hebt namelijk al een fotoalbum vanaf.95. Van fotoboeken met een harde kaft..
Read more
Ook op culinair gebied zal er niets ontbreken. Vier pistes tot 300 meter met 10 verschillende liften! Pak deze codeu5zc, december 2018, ontvang 5 korting op alles met deze Snowinn kortingscode...
Read more

Reizen met korting in juli en augustus


reizen met korting in juli en augustus

50,00. Met, keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag extra voordelig met de trein door heel Nederland. Zij mogen dan een treinkaartje kopen met 40 korting mits het voldoet aan de geldende voorwaarden. In de maanden juli en augustus de hele dag, op een aantal feestdagen reist u.00 uur met korting, extra voordelen van uw abonnement 40, samenreiskorting voor maximaal 3 medereizigers 15 korting op internationale schatkids veenendaal adres reizen met, railplus, voor 15 extra per jaar. Keuzedagen bestellen Verlengen, opzeggen en overstappen Bent u al in het bezit van een Voordeelurenabonnement, dan wordt deze jaarlijks automatisch verlengd. U kunt uw Keuzedagen bestellen via uw Mijn NS account.

Daarnaast moet je natuurlijk je voordeelurenkaart kunnen tonen als er gecontroleerd wordt. (herfstvakantie) mijn keuzedag gebruiken? Misschien is het handig om contact op te nemen met de NS om een vervangende kaart aan te vragen. Vriendelijke groet Carla Van der Hoek, 11:25 #41 Als ik met mijn Voordeelurenkaart iemand meeneem krijgt die persoon. Hilly Vink, 23:12 #19 Mag ik koninginnedag met mijn reizen? Normaal wordt het abonnement ieder jaar automatisch verlengt, maar door de omstandigheid van reizen met een zeiljacht heb ik niets aan een abonnement. Kan de NS mij uitleggen waarom de reiziger zo beperkt wordt in reisdagen en tijdstippen zodra het om een voordeel gaat. Hoe zit dit nu precies? De vrij- reizen tickets?

Dal voordeel korting ns, Sinterklaas korting speelgoed, Chilly hilversum korting,


Sitemap