Top news

Bezoek merkpagina (1 van 1) 10korting, de beste m code die we voorbij hebben zien komen gaf 10 korting op het hele assortiment. Wehkamp geeft tijdelijk 20 voordeel op kerstspullen lees..
Read more
Uiteindelijk kreeg ik de diagnose ME/cvs. Begin 2010 was ik hard op weg mijn mastertitel te behalen voor. Natural Factors, BioCoenzymatiert, B3, Nikotinamid Ribosid, 125 mg, 30 Vegetarische Kapseln.23, now Foods..
Read more

Meereis korting ns 4 euro


meereis korting ns 4 euro

gewoon in met zijn ov-chipkaart (en is 12 jaar of ouder). OV-studentenkaart, keuzedag, een meereiskaartje kun je niet combineren met: Hoe weet ik of het meereiskaartje het voordeligst is? Check je reis in onze prijsvergelijker, en ontdek welk treinkaartje het goedkoopst. Hoe werkt het precies? Dan mag je wel van het meereiskaartje gebruik maken. Meereisretour is trajectgebonden en geldig voor én dag voor een heen- en terugreis. De vorige keer kostte het 2,50 euro, nu 4 euro). Veranderen van vervoerder kan niet tijdens de spitsuren. .

Meereis korting ns 4 euro
meereis korting ns 4 euro

meereis korting ns 4 euro

Is een toeslag van 2,40 euro per persoon per enkele reis nodig. De reacties kunnen betrekking hebben op de eerdere actie. Dit artikel is eerder verschenen (november 2017 maar is nu aangepast naar de actie Treinpakkers april / mei 2018. Reiziger 2: Checkt in- en uit met het ooiebeest kortingscode meereiskaartje, en dus niet met zijn ov-chipkaart. In onze prijsvergelijker ontdek je de beste deals voor jouw reis. Je mag als betalende reiziger én reiziger meenemen met een meereiskaartje. NS Zomertoer een actietreinkaartje betreft, mag je het niet eens combineren). Doordeweeks alleen geldig na 9:00 uur, in het weekend de hele dag. Dan kun je deze alsnog gratis aanvragen. Voltarief e-ticket, abonnement (voordeelurenkaart, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Dal Vrij, etc.).

Met deze actie reist n persoon met een.
Mag je met abonnement met 40 korting ook 2 personen meenemen die alle twee een meereiskaartje hebben?
En uiteraard ontvang je als lid van mijnkorting dan ook nog de extra korting op je account.
Ontvang 1,99 5 korting bij Nedgame met 3 kortingscodes en acties.
Om uw dvd en blu-ray collectie te laten schitteren, bieden wij u hier de allerbeste kwaliteitscovers.


Sitemap