Top news

Le beurre ancien est écoulé sur le marché mondial en béné ficiant d'une réduction et d'une subvention supplémentaires. EN: 10 shilling nett, staat je antwoord er niet bij of heb je..
Read more
(Mokken bedrukken snelle levering) - Een mok is een leuk cadeau waar iedereen wel blij mee. Bedrukte mokken zijn ontzettend gaaf om cadeau te doen, zo is een bedrukte mok bij..
Read more

Openingstijden bussloo sauna


openingstijden bussloo sauna

wanneer de volgende badkledingdag gehouden wordt. Heeft u zelf geen badjas? Dan is deze bij ons te huur. It was truly luxurious with great staff and lots of Pools, jacuzzis, saunas, steamrooms and you can even go swimming in the lake. We maken gebruik van cookies om ervoor te kunnen zorgen dat de website goed werkt, en om u van relevantere informatie te kunnen voorzien. Fabels rondom badkleding in de sauna. Januari 8 januari 15 januari 22 januari 29 januari, februari 5 februari 12 februari 19 februari 26 februari, maart 5 maart 12 maart 19 maart 26 maart, april 2 april 9 april 16 april 23 april 30 april. Of maakt u liever gebruik van onze saunas, baden of andere wellnessfaciliteiten in uw badkleding? Dat kan op én van onze badkledingdagen!openingstijden bussloo sauna

Maandag - Zaterdag 09:00 - 23:30 uur Zondag 09:00 - 23:00 uur.
Geniet van een Dagje wellness bij Sauna, Beauty Wellnessresort Thermen Bussloo.
In ons sauna wellnessresort kunt u tijdloos genieten van vele exclusieve faciliteiten en arrangementen.
Openingstijden Wellness Hotel Thermen Bussloo.
Een bezoek aan Thermen Bussloo dient u vooraf te reserveren.

Veel mensen beslissen na een badkledingdag om de volgende keer terug te komen op een reguliere dag, maar er zijn ook genoeg mensen die het veiligegevoel van de badkleding willen houden. Geniet van een dagje ontspannen in ons wellness resort met onze mooie kortingsacties! Waarom met Badkleding naar de Sauna? De bosrijke omgeving, het uitzicht op het meer van Bussloo, een breed aanbod aan faciliteiten en behandelingen en een uitstekende service maken van een dagje sauna een ware belevenis. De badkleding en badjas blijven namelijk vaak langer nat dan wanneer u de sauna naakt bezoekt.

U kunt reserveren via onze website. Sauna badkledingdagen bij Thermen Bussloo zijn iedere tweede en laatste dinsdag van de maand. Wilde u altijd al eens een bezoek brengen aan Thermen Bussloo, maar was de drempel nog net iets. Bezoek dan sauna - en wellnessresort Thermen Bussloo. Kijk hier voor meer info.

Weesp sauna aanbieding
Winterfair garderen openingstijden


Sitemap