Top news

December 2018 Kortingscode Groupon voor 15 korting op hotels en reizen deals Pak deze codexg53 Geldig op 1 hotels en reizen deal per persoon. Pak deze codem220, geldig bij een besteding..
Read more
Lees meer, retourneren Voorwaarden 30 dagen bedenktijd, gratis retourneren, deze verkoper hanteert aanvullende voorwaarden voor verpakking van geretourneerde producten. Raadpleeg de bestelstatus in je account. Btw-nummer, nL165454465B03 10, algemeen oordeel 10..
Read more

Meereizen met korting ov


meereizen met korting ov

worden. Je kunt een anonieme OV-chipkaart kopen bij een verkoopautomaat/balie en daar saldo op zetten. Als je saldo op je kaart hebt staan, dan wordt in de kortingsuren automatisch de korting verrekend. Deze kun je aanschaffen via /aanvragen/ of bij een OV-bedrijf. Samenreiskorting kan door een papieren kaartje te kopen met korting, of door het product samenreiskorting voor aanvang van de reis op de OV-chipkaart te laden. Dan kun je je kaart ook online verloren of gestolen melden. Ga naar een balie van het OV-bedrijf waarbij je bent vergeten uit te checken. Zolang je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt, mag je met het studentenreisproduct (week- of weekendabonnement) gratis of met korting reizen in het openbaar vervoer in Nederland. Twijfel je of je moet stopzetten?meereizen met korting ov

Bekijk hier de dagen en tijden per abonnement, ook in de zomer.
Met het studentenreisproduct kunt u gratis of met korting reizen met het openbaar vervoer.

Vanaf wanneer kan ik mijn studentenreisproduct stopzetten (bij de ophaalautomaat)? Ik heb een OV-vergoeding buitenland aangevraagd. Je kunt met het nummer van je persoonlijke OV-chipkaart gratis een voordeelabonnement voor een jaar aanvragen via /uitgestudeerd. Je OV-chipkaart mag je houden. De termijn waarin je nogmaals beroep kunt aantekenen is verstreken. 10 korting op bestellingen vanaf 100,-). Dan check je uit bij de metro en je checkt in bij de bus. Wanneer krijg ik een boete?

Meereizen met korting ov
meereizen met korting ov


Sitemap