Top news

Alle kortingsacties worden met de hand toegevoegd door onze medewerkers en zijn correct op het moment van publicatie. Ook niet via andere websites. Bekijk alle deals 20 korting, ontvang nu 20..
Read more
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Street One! Op deze manier vind je sneller alle kortingscodes in het overzicht. To me, it looked pretty uninspiring and bland. Twitter, Instagram..
Read more

Korting alpincenter


korting alpincenter

uitzicht over het Ruhrgebied. Of je nu een spannende rit in de rodelbaan maakt, een unieke ervaring beleeft tijdens een skidive vlucht, een spannende wedstrijd paintball ervaart f als waaghals in de 10 meter hoge klimtuin wilt klimmen. Hier is het goed toeven, met, naar regionaal gebruik, een flinke pul bier. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Dan staan de skileraren van Bottrop voor je klaar! Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld.

Kinderstad kortingsbonnen
Senioren korting ov

Op de baan, van ruim een kilometer lang, bereik je topsnelheden van 42 kilometer per uur. De piste in Alpincenter Bottrop is 640 meter lang, waardoor je alle ruimte hebt om naar beneden te skin. Indoor Skydiving, zou je wel eens parachute willen springen, maar gaat het je een beetje te ver om uit een vliegtuig te springen? Oefen dan eerst eens in de windtunnel van het Alpincenter. Ook als voorbereiding op een skivakantie is een dagje Bottrop aan te raden, om je vaardigheden op te krikken of het skin juist vanaf de basis te leren. De langste skihal ter wereld! Hier vlieg je op een luchtstroom van 270 kilometer per uur. Mis geen Alpincenter Bottrop aanbieding! Door alle verschillende faciliteiten en het uitgebreide horeca-aanbod is het Alpincenter zeer geschikt voor personeelsfeesten, vrijgezellenfeestjes en familiedagen. Selecteer je gezelschap - optioneel. De skipiste bestaat uit verschillende delen, zodat deze voor zowel beginners als gevorderden interessant.

Korting alpincenter
korting alpincenter


Sitemap