Top news

Bekijk direct de Bosrijk aanbiedingen. Denk hierbij aan must sees en horecagelegenheden. Sommige uitjes zijn ook seizoensgebonden, zoals kerstmarkten of zomerse festivals. Bestel dan direct. Je vindt op de website ook..
Read more
Maar, wij doen meer dan alleen alle koopjes op een te rij zetten. 7.50 kortingscode van Wehkamp! Binnen ons bedrijf hebben veel medewerkers een internationale achtergrond. Nu 21 korting op..
Read more

Blijdorp korting rotterdampas


blijdorp korting rotterdampas

Rotterdam op de Hoogstraat vlak bij de Blaak. Pak deze korting, geldig t/m december 2018, profiteer van speciale kortingen bij aanschaf van een Blijdorp jaarabonnement. Daarnaast draag je met je abonnement een steentje bij aan onze belangrijkste doelstelling: werken aan natuurbehoud. Plan je reis. Voor het openbaar vervoer in Rotterdam heb je een OV-Chipkaart nodig. De personen op het abonnement hoeven niet op hetzelfde adres te wonen. Voordelen 2018 onbeperkt toegang tot Diergaarde Blijdorp 25 korting voor introduc├ęs (max. Of bestel hieronder direct je abonnement en je hoeft bij de Bezoekersservice alleen nog de pasjes af te halen. Toon op kaart Volg ons op Facebook Volg City Guide Rotterdam op Facebook en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in Rotterdam! 157eneco25 Verlopen op: 10 korting op een hotel dichtbij Diergaarde Blijdorp met.

Diergaarde Blijdorp - Rotterdampas Abonnementen - Diergaarde Blijdorp

Kortingscodes voor webwinkels zoals Blijdorp, geldig t/m december 2018. Parkeren centrale bibliotheek Rotterdam Je kunt parkeren in de Oude Haven zara korting of Kiphof parkeergarage in Rotterdam. De Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam, tel: 14010, openingstijden. Adverteer op City Guide Rotterdam en bereik alle toeristen en inwoners van Rotterdam! Korting Welcome Card Deze kaart geeft je recht op gratis openbaar vervoer en kortingsbonnen.a. 1,00) parkeren voor abonnementhouders (Oceanium-zijde) met 3,50 korting en nog veel meer, download hier de abonnementsvoorwaarden Begeleiders van mindervaliden, begeleiders van personen die niet zelfstandig de dierentuin kunnen bezoeken, komen in aanmerking voor een voordelig begeleiders-abonnement. Maand, betaling, volwassene 78,00 7,00, volwassene met max.

Er is een babyneushoorn geboren, aah kijk hem nou! Nog even oog in oog met een tijger en dan snel door naar. Korting op Blijdorp-arrangementen zoals verjaarspartijtjes korting op Jungle Express (Blijdorp-treintje 0,70 pp per rit (i.p.v. 1,00) parkeren voor abonnementhouders (Oceanium-zijde) met 3,50 korting.


Sitemap