Top news

Die bedragen zijn mogelijks niet erg hoog, maar alle beetjes zijn mooi meegenomen. Journaalpost bij ontvangst van de betaling ingeval de koper contant betaalt : D 55, kredietinstellingen.964,50, d 656, toegestane..
Read more
Week OV studentenkaart Koningsdag 2017, op Koningsdag is je week OV studentenkaart niet geldig. Tweede kerstdag studenten OV-chipkaart, ook op, tweede Kerstdag reizen de weekstudenten op saldo en reizen de weekendstudenten..
Read more

Sanjesfertier korting jumbo


sanjesfertier korting jumbo

ik maar 4 kaarten met korting. Het is nu nacht en ik heb alleen morgen nog om alles te regelen, dus gaarne.s.m. Nu wil ik morgen met 4 personen naar het ddolfinarium en dacht ik ik gebruik deze kortings kaarten het scheelt tenslotte 60 euro. Greet, 11:20 #16, ik wil een dagje uit boeken maar ineens heb ik heel weinig munten terwijl ik niks heb verbruikt en die ik heb komen niet in mijn korting. Stap 2: Scan de QR-code(s) van de kortingsmunt(en).

Lia Setton, 11:27 #4 Bij het sparen van de dagje-uit-zegels, ging ik nog uit van de vorige actie, waarbij je een restaurant van keuze kon bezoeken en er gaan eten en dan korting kon krijgen. Na enige tijd is het enige wat ze kunnen doen mij de goede kaarten toesturen mits ik hun mijn verkeerde kaarten stuur. Grinwis, 15:09 #6 Door ziekte en vakantie was ik te laat met het inleveren van de uit zegels bij de plaatselijke Jumbo in Ouddorp, is het nog mogelijk om in te wisselen op het hoofdkantoor.

Pijler, 19:31 #2 Ik ben het helemaal met dhr of mevr Arends eens hoor, dat je iets vast moet zetten oke. Maar op een korting code drogist.nl vaste dag is ieder jaar een probleem. Jolanda de Vries, 16:31 #5 Ik heb nog een lading zegels gevonden in mijn tas, kan ik ze nog verzilveren? Dus ik de kleine lettertjes lezen en staat er te gebruiken tot Terwijl ik deze codes mei dit jaar kreeg. Blaauwbroek, 14:29 #8 14 spaarkaarten gespaard en verzilverd voor 14 vouchers bij c1000 van zanten oosterwolde.

Graag informatie hier over. Ik wil de kaartjes bestellen maar hoe krijg ik een kortingscode die ik moet invullen? Heb je deze munten nog niet ingeleverd? Dus ik terug naar de c1000 die nu albert heijn is geworden zij kunnen niks meer voor me betekenen zeggen ze en sturen me door naar c1000 klachten service. Trein lunch is, speciaal voor Jumbo-klanten, in april en mei al te koop voor 17,50 met drie kortingsmunten.


Sitemap