Top news

Credit: Image courtesy of Microsoft, subtract the percentage in your formula from "1" to calculate a difference based on a percentage, such as to find a price discount. Je wilt het..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, nu hoge kortingen op geselecteerde artikelen bij Parfumerie. Kortingscodes voor webwinkels zoals Parfumerie, geldig t/m december 2018. Uitgezonderd zijn de Tacx Trainers en Fietsdragers...
Read more

Praxis 50 korting op laminaat


praxis 50 korting op laminaat

thuis. Een mooie laminaatvloer geeft sfeer aan je huis. Je kunt gemakkelijk je laminaat kopen op onze website. Ook online hebben we alle laminaat netjes voor je op een rijtje staan. De juiste ondervloer is de basis bij het leggen van een laminaatvloer. De vloer klik je eenvoudig in elkaar en hoeft niet gelijmd te worden.

Laminaat in verschillende kleuren Wij hebben laminaat in allerlei kleuren. Kliklaminaat in jouw stijl Ons assortiment kliklaminaat is groot: ideaal als je op zoek bent naar een gemakkelijk te leggen laminaatsoort. Gelukkig kun je met het assortiment van Praxis altijd mooi laminaat kopen. Acties van deze week, inspiratie voor de makers, een maker zit in ons allemaal, of het nu kleine creatieve ideen zijn of hele functionele klussen voor binnen of buiten.

Met een handige rolmaat erbij is de klus zo geklaard! Eiken laminaat, wil je de vloer laten lijken op een parketvloer, maar gebruik maken van laminaat? Grijs laminaat geeft daarentegen weer een heel ander effect. Wil je de warmte van eiken laminaat en de stijl van een v-groef? Bij Praxis vind je het, ook online! Kies dan voor laminaat zonder V-groef. Ga dan voor een laminaat met V-groef, dit geeft een extra dimensie aan je laminaat. De bijkomende kosten zoals ondervloeren en plinten. Weet je welke je moet kiezen? Ook deze laminaat variant is er in verschillende soorten, dus bekijk snel ons eiken laminaat assortiment. En natuurlijk kun je gelijk je ondervloer en plinten kopen, zodat je vloer helemaal compleet. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de ondergrond van de ruimte.praxis 50 korting op laminaat

Ook jij bent gemaakt om te maken! Of je nou iets repareert of iets nieuws cre ert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. En dit weekend klus je extra voordelig want je krijgt vanaf vrijdagavond 19:00 t/m zaterdagochtend 11:00 25 korting op bijna alles!


Sitemap